×

SparkFun will be closed May 25, 2015 for Memorial Day. Orders placed after 2pm on Friday the 22nd will ship out on Tuesday. Thanks!

zada

Member Since: March 30, 2010

Country: United States

  • Hi everyone. I hope someone could give us a hint about this board. We’ve got it working with an Arduino Mega connected to the hardware serial pins. We have got an ECU simulator that simulates almost all the protocols. When we test the board with all the protocols, the speed at which the data gets outputted is very slow. I have also tested with 4 cars, 2 are pre CAN BUS and the other 2 are CAN BUS. Even with those cars the rate at which the data gets outputted is slow too. Is this supposed to be like this or the rate should be faster? Thanks.

  • Hi,
    I have one of these, when I connect it to Arduino Mega and use Peter’s code, but when I apply the power I get lots of fuzze pixels!
    Also is Peter’s code for Epson or Philips or both?
    Thanks.

  • I’ve bought one of these.
    I don’t seem to be able to make it work!
    no matter what I do I can’t print anything on the LCD! And I keep getting the splash screen!
    The specifications says the splash screen comes on after 500ms, it doesn’t! It comes after probably 10 seconds! Then when it’s on the backlight keeps flashing on and off!
    Any help?

  • I’ve tried the above method and used trigonometry and formula above, but my needle is all over the place.
    I’ve even tried just giving it values manually, but the needle start somehwere and jumps here and tehre every time a new value is entered!
    What am I doing wrong?

No public wish lists :(