YDOL

Member Since: July 26, 2011

Country: United States

  • Product COM-11737 | about 11 months ago

    I’m interested in a breakout board for this chip as well. Any progress? ETA? Thanks.

  • Product CEL-10164 | about 2 years ago

    I’m having a problem. Once I got the board working using the power and usb connections, I began to eliminate pieces of the evaluation board with the goal to ultimately run tx/rx through an arduino. Using the test schematic for the ADH8066 Breakout Board, I’ve been able to replace the usb with a FTDI Basic board connected to TX, RX, & ground. (DSR & DTR jumpered).

    For this configuration, I’ve been able to have the board boot successfully by powering the board (using the power jack on the evaluation board), then holding the ONKEY button for a couple of seconds. The green Network LED then goes out, and after 5-10 seconds, lights up again. At this point the board is functional.

    My problem is when I try to power the GSM module through an external Vbat. I’m powering the module using a 4V regulated supply connected to VCC. When I do this (at this point neither the power or the USB connectors onboard are being used), a) Command and Network LEDs light upon powerup, b) Network light turns off with ONKEY button, and then c) the network LED never re-lights, and the module appears to be off/not listening.

    Am I doing something wrong, or is there a reason why this cannot be done using the evalutation board? Thanks in advance for any help you can provide.

No public wish lists :(