meccup

Member Since: August 5, 2012

Country: United States

  • Product DEV-11098 | about a year ago

    Nope. Just replace them.

    What’s going when you run a sketch? Do you use pull-ups or pull-downs resistors? What addon version do you use?

  • Product DEV-11098 | about 2 years ago

    Yes, I managed to make them working. But, I had to do some changes for the addon.

    Here the files which I’ve changed:

    http://dl.dropbox.com/u/3419665/arduino/pro-micro/interrupts/WInterrupts.c

    http://dl.dropbox.com/u/3419665/arduino/pro-micro/interrupts/wiring_private.h

    Just replace old ones, whereupon you can use external interrupts:

    0 – SCL

    1 – SDA

    2 – RX

    3 – TX

    4 – D7

    Like that:

    attachInterrupt(0..4, function, CHANGE);

    I have no idea why sparkfun guys didn’t implemented this. Guys, why?

  • Product DEV-10999 | about 2 years ago

    Yes, I managed to make them working. But, I had to do some changes for the addon.

    Here the files which I’ve changed:

    http://dl.dropbox.com/u/3419665/arduino/pro-micro/interrupts/WInterrupts.c

    http://dl.dropbox.com/u/3419665/arduino/pro-micro/interrupts/wiring_private.h

    Just replace old ones, whereupon you can use external interrupts:

    0 - SCL

    1 - SDA

    2 - RX

    3 - TX

    4 - D7

    Like that:

    attachInterrupt(0..4, function, CHANGE);

    I have no idea why sparkfun guys didn’t implemented this. Guys, why?

  • Tutorial - A ProMicro Installation and Arduino Briefing | about 2 years ago

    Seems to me I was at the same problem. Try to use older version of the addon: https://www.sparkfun.com/products/10998. For me it works well. Please respond if it helped you.

  • Tutorial - A ProMicro Installation and Arduino Briefing | about 2 years ago

    I have had a long conversation with support about this problem. Unfortunately, they do not believe that it is not working. Could you please email them too? techsupport sparkfun com. That is really problem since external interrupts are implemented only in newer addon.

  • Product DEV-10999 | about 2 years ago

    The same for me. Seems to me newer addon and bootloader does not work with 3.3 version.

    Dear support when you are going to fix that?

  • Product DEV-10999 | about 2 years ago

    Than you for your reply.

    I’ve managed to re-programm the newer bootloader but it still does not work with newer addon. A sketch can be now uploaded but basic blink does not work. What could be the reason?

    When I switch back to older bootloader everything is OK.

    Thank you.

  • Product DEV-10999 | about 2 years ago

    Thank you for your reply.

    Where can I find the “page for the older board”?

    Is it possible to re-programm older board with newer bootloader?

  • Product DEV-10999 | about 2 years ago

    The new addon “ProMicro-Addon-190612.zip” does not allow to upload any sketch!

    But the old one addon dated 01/24/2012 is working well!

    Please fix it.

    Guys, who are at the same problem like me, you may download workable addon here: http://dl.dropbox.com/u/3419665/Arduino-proMicro-Addon.zip

  • Product DEV-11098 | about 2 years ago

    The new addon “ProMicro-Addon-190612.zip” does not allow to upload any sketch!

    But the old one addon dated 01/24/2012 is working well!

    Please fix it.

    Guys, who are at the same problem like me, you may download workable addon here: http://dl.dropbox.com/u/3419665/Arduino-proMicro-Addon.zip

No public wish lists :(