×

SparkFun Electronics will be closed in observance of memorial day on Monday, May 29th. We will resume normal business hours on Tuesday, May 30th. Any orders placed after 2pm Mountain Time on Friday, May 26th will process and ship out on Tuesday, May 30th.

James - Orange

Member Since: November 11, 2009

Country: United States

  • Just bought a board, arrived yesterday; bottom says version 11 and 3.3v. When I plug in to Windows machine (I’ve tried 32-bit Windows 7 and 64-bit Windows 8), the red light comes on. I try to install the drivers in the add-on kit to no avail. It appears the device identifier info isn’t correct in the driver, either. In Device manager: USB\VID_03EB&PID_2FF4&REV_0000 USB\VID_03EB&PID_2FF4

    In the driver file from Sparkfun: %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9205 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9206&MI_00 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9203 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9204&MI_00 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0002 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0002&MI_00 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0003 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0003&MI_00

    [DeviceList.NTamd64] %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9205 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9206&MI_00 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9203 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_9204&MI_00 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0002 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0002&MI_00 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0003 %DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_1B4F&PID_0003&MI_00

    Maybe I just got a dud?

  • Schematic is no longer up to date it appears, for example JP2 only has 6 pins in the schematic, where it has 10 pins on the board in the pictures.

No public wish lists :(